Fiets accu revisie Herentals? Waarom een nieuwe accu kopen in Herentals wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herentals kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Herentals. Het is gemakkelijk om te gaan werken met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de winkel in Herentals is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herentals voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Herentals kost vaak boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Herentals met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Herentals: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee uitermate belangrijk. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herentals

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Herentals helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herentals is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herentals laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herentals een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Herentals

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herentals voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herentals

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven