Fiets accu revisie Herenthout! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Herenthout wanneer het reviseren van een fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herenthout kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Herenthout maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. Doordat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restaurant in Herenthout te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Herenthout voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Herenthout kost meestal boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Herenthout met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . En dit voor een geringe prijs. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Herenthout: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herenthout

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herenthout helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herenthout is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herenthout laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herenthout een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Herenthout

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herenthout voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herenthout

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven