Fiets accu revisie Herfelingen. Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Herfelingen als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herfelingen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Herfelingen. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je geringer energie en druk hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Herfelingen te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herfelingen voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Herfelingen kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herfelingen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit alles voor een naar verhouding lage prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Herfelingen: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet extreem cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herfelingen

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herfelingen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herfelingen is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herfelingen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herfelingen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Herfelingen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herfelingen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herfelingen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven