Fiets accu revisie Herk-de-Stad? Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Herk-de-Stad als het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herk-de-Stad kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Herk-de-Stad maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is behaaglijk. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Herk-de-Stad te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Herk-de-Stad voor ieder budget

Indien de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Herk-de-Stad moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Herk-de-Stad met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat alles voor een relatief kleine prijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herk-de-Stad: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee extreem belangrijk. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herk-de-Stad

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herk-de-Stad helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herk-de-Stad is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herk-de-Stad laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herk-de-Stad een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Herk-de-Stad

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herk-de-Stad voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herk-de-Stad

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven