Fiets accu revisie Herkenbosch? Reviseren fietsaccu Herkenbosch beter voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo degelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herkenbosch kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten van Herkenbosch. Het is lekker om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Herkenbosch te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Herkenbosch voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Herkenbosch. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herkenbosch met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Herkenbosch: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herkenbosch

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herkenbosch helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herkenbosch is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herkenbosch laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herkenbosch een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Herkenbosch

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herkenbosch voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herkenbosch

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven