Fiets accu reviesie Herne! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Herne.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herne kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Herne. Fietsen met een elektrische ebike is aangenaam. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Herne te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Herne voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in goede staat. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Herne moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herne met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan bovendien kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herne: Denk aan het milieu

De aarde wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herne

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Herne helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herne is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herne laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herne een extra voordeel dus!

Accu revisie Herne

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herne voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herne

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven