Fiets accu revisie Herpen. Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Herpen wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herpen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Herpen. Het is prettig om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eetcafé in Herpen te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herpen voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Herpen moet u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 300 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Herpen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit alles voor een relatief lage meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herpen: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hiermee uiterst voornaam. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herpen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Herpen helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herpen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herpen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herpen een extra voordeel dus!

Accu revisie Herpen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herpen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herpen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven