Fiets accu reviesie Herselt! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Herselt.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herselt kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Herselt maken gebruik van een elektrische fiets. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel minder levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou je het veeltijds langer vol. Even snel naar de winkel in Herselt is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u vroeger soms met de auto hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herselt voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Herselt. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herselt met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met hulp. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een goed plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. Wij doen er alles aan om die accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Herselt: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herselt

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herselt helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herselt is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herselt laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herselt een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Herselt

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herselt voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herselt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven