Fiets accu revisie Herstappe. Ook onze klanten uit Herstappe zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herstappe kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Herstappe rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Even gauw naar de zaak in Herstappe is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herstappe voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Herstappe dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Herstappe met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dat voor een geringe meerprijs. Een goed oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herstappe: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hierbij zeer voornaam. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herstappe

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herstappe helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herstappe is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herstappe laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herstappe een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Herstappe

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herstappe voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herstappe

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven