Fietsaccu revisie Herten. Accu reviseren elektrische e-bike in Herten is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herten kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Herten rijden er veel meer door de stad. Het is lekker om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een bistro in Herten te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Herten voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Herten. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herten met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Herten: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt steeds belangrijker. Het omgaan met alles dat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herten

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Herten helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herten is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herten laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herten een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Herten

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herten voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven