Fiets accu revisie Hertigembos? Ook onze klanten uit Hertigembos zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hertigembos kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Hertigembos maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. Doordat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Hertigembos te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hertigembos voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Hertigembos kost vaak boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hertigembos met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt verder kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een naar verhouding geringe prijs. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele voordelen. Alsmede kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hertigembos: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hertigembos

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hertigembos helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hertigembos is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hertigembos laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hertigembos een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hertigembos

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hertigembos voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hertigembos

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven