Fiets accu revisie Herwijnen. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Herwijnen.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herwijnen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Herwijnen. Rijden met een elektrische e-bike is plezierig. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Even gauw naar de winkel in Herwijnen is nu fijn met de e-bike te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Herwijnen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door slechts de cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Herwijnen kost doorgaans boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Herwijnen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief gering. Een interessant plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Herwijnen: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herwijnen

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Herwijnen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herwijnen is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herwijnen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herwijnen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Herwijnen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herwijnen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herwijnen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven