Fietsaccu revisie Heteren? Accu reviseren elektrische ebike in Heteren is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heteren kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Heteren rijden er steeds meer rond. Het is prettig om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even dringend naar de stad in Heteren is voortaan eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heteren voor ieder budget

Als de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Heteren kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heteren met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief kleine prijs. Een verleidelijk idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heteren: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het omgaan met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heteren

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heteren helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heteren is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heteren laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heteren een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heteren

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heteren voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heteren

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven