Fietsaccu revisie Heukelum? Accu reviseren elektrische e-bike in Heukelum is gemakkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heukelum kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Heukelum. Fietsen met een elektrische e-bike is gemakkelijk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Heukelum te fietsen waar u eerder enkel met de auto naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heukelum voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Heukelum. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Heukelum met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. U kan tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een naar verhouding kleine prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Heukelum: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor steeds belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heukelum

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heukelum helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heukelum is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heukelum laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heukelum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heukelum

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heukelum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heukelum

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven