Fiets accu revisie Heultje! Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Heultje wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heultje kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Heultje maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is aangenaam. Omdat je geringer aandrift en druk hoeft te gebruiken hou je het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Heultje te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Heultje voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Heultje kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heultje met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heultje: Denk aan het milieu

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heultje

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heultje helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heultje is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heultje laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heultje een extra voordeel dus!

Accu revisie Heultje

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heultje voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heultje

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven