Fiets accu revisie Heusden-Zolder. Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Heusden-Zolder?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heusden-Zolder kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Heusden-Zolder rijden er veel meer rond. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je minder sterkte en druk hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Op de ebike naar familie die in Heusden-Zolder wonen was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Heusden-Zolder voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Heusden-Zolder. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heusden-Zolder met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Heusden-Zolder: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van materialen is hiertoe erg voornaam. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heusden-Zolder

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heusden-Zolder helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heusden-Zolder is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heusden-Zolder laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heusden-Zolder een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heusden-Zolder

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heusden-Zolder voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heusden-Zolder

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven