Fiets accu revisie Heusden! Ook de klanten uit Heusden zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heusden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Heusden. Rijden met een elektrische e-bike is fijn. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Heusden te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe behaaglijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Heusden voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog prima. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke kracht, ook bij de ebike expert in Heusden. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Heusden met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. En dat alles voor een geringe prijs. In plaats van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heusden: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heusden

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heusden helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heusden is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heusden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heusden een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heusden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heusden voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heusden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven