Fiets accu reviesie Heverlee. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Heverlee.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heverlee kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Heverlee rijden er veel meer door de stad. Het is fijn om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder vermoeid. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Heverlee te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heverlee voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Heverlee moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €550,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Heverlee met garantie

We beginnen ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heverlee: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe zeer belangrijk. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heverlee

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heverlee helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heverlee is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heverlee laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heverlee een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heverlee

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heverlee voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heverlee

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven