Fiets accu revisie Heythuysen? Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn accu in Heythuysen?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heythuysen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Heythuysen maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Doordat je minder levensenergie en kracht hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Heythuysen verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heythuysen voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Heythuysen dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heythuysen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aantrekkelijk standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heythuysen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde erg cruciaal is. Recyclen van materialen is hierbij zeer voornaam. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heythuysen

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heythuysen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heythuysen is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heythuysen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heythuysen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heythuysen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heythuysen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heythuysen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven