Fiets accu revisie Hillegom. Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van m’n accu in Hillegom?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hillegom kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hillegom. Rijden met een elektrische e-bike is lekker. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Op de fiets naar familie die in Hillegom gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Hillegom voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Hillegom. Bij ons kan men tussen de 100 en 500 euro uitsparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Hillegom met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een mooi oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hillegom: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hillegom

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hillegom helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hillegom is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hillegom laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hillegom een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hillegom

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hillegom voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hillegom

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven