Fiets accu revisie Hilvarenbeek! Ook onze klanten uit Hilvarenbeek zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hilvarenbeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Hilvarenbeek rijden er steeds meer door de stad. Het is leuk om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Doordat je geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het heel wat langer vol. Even gauw naar de stad in Hilvarenbeek is nu fijn met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Hilvarenbeek voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Hilvarenbeek. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hilvarenbeek met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hilvarenbeek: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Recyclen van materialen is hiertoe uiterst voornaam. Het reviseren van de accu past goed in dit perspectief. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hilvarenbeek

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hilvarenbeek helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hilvarenbeek is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hilvarenbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hilvarenbeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hilvarenbeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hilvarenbeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hilvarenbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven