Fiets accu revisie Hilversum! Reviseren accu Hilversum goed voor uw portemonnee en het leefmilieu, vaak net zo goed of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hilversum kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Hilversum maken gebruik van een elektrische ebike. Het is fijn om te gaan werken met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Hilversum gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hilversum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Hilversum moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hilversum met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hilversum: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe buitengewoon voornaam. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hilversum

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hilversum helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hilversum is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hilversum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hilversum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hilversum

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hilversum voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hilversum

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven