Fiets accu reviesie Hingene. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Hingene.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hingene kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Hingene rijden er veel meer door de stad. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel minder sterkte en druk hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even snel naar de winkel in Hingene is voortaan eenvoudig met de ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hingene voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Hingene moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 250 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hingene met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met support. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Hingene: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hingene

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hingene helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hingene is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hingene laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hingene een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hingene

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hingene voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hingene

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven