Fiets accu revisie Hippolytushoef! Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Hippolytushoef wanneer het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hippolytushoef kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Hippolytushoef maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezierig om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Even vlug naar de stad in Hippolytushoef is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Hippolytushoef voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog perfect. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Hippolytushoef moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hippolytushoef met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hippolytushoef: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde zeer cruciaal is. Recyclen van materialen is hierbij uitermate belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hippolytushoef

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hippolytushoef helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hippolytushoef is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hippolytushoef laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hippolytushoef een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hippolytushoef

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hippolytushoef voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hippolytushoef

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven