Fiets accu revisie Hoboken. Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn accu in Hoboken?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoboken kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Hoboken. Fietsen met een elektrische ebike is aangenaam. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Hoboken gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hoboken voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Hoboken kost meestal boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Hoboken met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. En dit alles voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hoboken: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee erg voornaam. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoboken

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoboken helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoboken is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoboken laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoboken een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hoboken

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoboken voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoboken

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven