Fiets accu revisie Hoegaarden. Ook de bezoekers uit Hoegaarden zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoegaarden kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Hoegaarden rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Op de e-bike naar familie die in Hoegaarden wonen was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoegaarden voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Hoegaarden. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoegaarden met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dat voor een naar verhouding lage meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoegaarden: Denk aan de natuur

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van onderdelen is hierbij heel voornaam. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoegaarden

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoegaarden helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoegaarden is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoegaarden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoegaarden een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoegaarden

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoegaarden voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoegaarden

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven