Fiets accu revisie Hoeilaart! Reviseren accu Hoeilaart beter voor de portemonnee en het milieu, doorgaans net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoeilaart kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Hoeilaart. Het is fijn om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de stad in Hoeilaart is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoeilaart voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Hoeilaart. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hoeilaart met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoeilaart: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet erg belangrijk is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom telkens belangrijker. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoeilaart

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoeilaart helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoeilaart is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoeilaart laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoeilaart een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hoeilaart

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoeilaart voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoeilaart

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven