Fiets accu revisie Hoek van Holland? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Hoek van Holland.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoek van Holland kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Hoek van Holland. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Hoek van Holland te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hoek van Holland voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Hoek van Holland kost meestal boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hoek van Holland met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoek van Holland: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hierbij buitengewoon voornaam. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoek van Holland

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoek van Holland helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoek van Holland is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoek van Holland laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoek van Holland een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hoek van Holland

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoek van Holland voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoek van Holland

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven