Fiets accu revisie Hoek. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Hoek.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Hoek. Rijden met een elektrische fiets is aangenaam. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Hoek te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hoek voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je slechts datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de fiets expert in Hoek. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Hoek met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dat alles voor een geringe meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoek: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoek

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoek is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoek

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven