Fiets accu reviesie Hoelbeek? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Hoelbeek.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoelbeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Hoelbeek rijden er veel meer rond. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder vermoeid. Op de fiets naar vrienden die in Hoelbeek leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe leuk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hoelbeek voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Hoelbeek kost meestal boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoelbeek met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kan verder kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een aangenaam oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Wanneer de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hoelbeek: Denk aan de natuur

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoelbeek

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoelbeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoelbeek is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoelbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoelbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoelbeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoelbeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoelbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven