Fiets accu reviesie Hoeleden? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Hoeleden.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoeleden kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Hoeleden. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Hoeleden te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoeleden voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Hoeleden. Bij ons kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoeleden met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een verleidelijk plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoeleden: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet uitermate urgent is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoeleden

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoeleden helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoeleden is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoeleden laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoeleden een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hoeleden

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoeleden voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoeleden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven