Fietsaccu revisie Hoeselt! Accu reviseren elektrische e-bike in Hoeselt is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoeselt kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Hoeselt rijden er veel meer rond. Het is plezant om te gaan bewegen met de elektrische ebike. Doordat je geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de zaak in Hoeselt is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hoeselt voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Hoeselt moet u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hoeselt met garantie

We starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dat voor een relatief geringe prijs. Een goed plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoeselt: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee buitengewoon voornaam. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoeselt

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoeselt helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoeselt is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoeselt laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoeselt een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoeselt

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoeselt voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoeselt

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven