Fietsaccu revisie Hoevelaken? Accu reviseren elektrische ebike in Hoevelaken is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoevelaken kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Hoevelaken maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is leuk. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Op de fiets naar familie die in Hoevelaken verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoevelaken voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Hoevelaken kost doorgaans boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoevelaken met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een beperkte prijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Als de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hoevelaken: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoevelaken

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoevelaken helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoevelaken is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoevelaken laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoevelaken een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoevelaken

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoevelaken voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoevelaken

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven