Fiets accu revisie Hoeven? Waarom een nieuwe accu aankopen in Hoeven wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoeven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hoeven. Fietsen met een elektrische fiets is plezant. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Even dringend naar de zaak in Hoeven is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de auto hier naar toe ging. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hoeven voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de fiets expert in Hoeven. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoeven met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Hoeven: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoeven

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoeven helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoeven is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoeven laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoeven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoeven

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoeven voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoeven

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven