Fiets accu reviesie Holheide! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Holheide.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Holheide kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Holheide rijden er steeds meer rond. Het is plezierig om te reizen met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer wanneer je zelf moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Holheide leven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Holheide voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog uitstekend. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Holheide kost vaak boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Holheide met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aantrekkelijk plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Holheide: Denk aan de natuur

De wereld wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Holheide

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Holheide helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Holheide is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Holheide laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Holheide een extra voordeel dus!

Accu revisie Holheide

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Holheide voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Holheide

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven