Fiets accu revisie Hollandscheveld? Ook de klanten uit Hollandscheveld zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hollandscheveld kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Hollandscheveld rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is behaaglijk. Omdat je veel geringer aandrift en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Even gauw naar de winkel in Hollandscheveld is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hollandscheveld voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Hollandscheveld kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hollandscheveld met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Een aantrekkelijk standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hollandscheveld: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hollandscheveld

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hollandscheveld helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hollandscheveld is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hollandscheveld laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hollandscheveld een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hollandscheveld

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hollandscheveld voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hollandscheveld

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven