Fiets accu revisie Holsbeek! Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Holsbeek als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Holsbeek kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Holsbeek. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Omdat je veel minder werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Holsbeek te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Holsbeek voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. {Door enkel de cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Holsbeek kost vaak boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Holsbeek met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Holsbeek: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aarde extreem belangrijk is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Holsbeek

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Holsbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Holsbeek is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Holsbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Holsbeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Holsbeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Holsbeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Holsbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven