Fiets accu revisie Holten! Reviseren accu Holten lekker voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo goed of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Holten kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Holten maken gebruik van een elektrische ebike. Het is heerlijk om te gaan werken met de elektrische fiets. Omdat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Even dringend naar de zaak in Holten is voortaan gemakkelijk met de fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Holten voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Holten kost meestal boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Holten met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Holten: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij erg belangrijk. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Holten

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Holten helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Holten is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Holten laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Holten een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Holten

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Holten voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Holten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven