Fiets accu revisie Holwerd! Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Holwerd?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Holwerd kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens meer verkocht, natuurlijk ook in Holwerd rijden er veel meer door de stad. Het is lekker om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel minder werklust en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Even snel naar de stad in Holwerd is voortaan gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Holwerd voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Holwerd kost meestal boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Holwerd met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een relatief beperkte meerprijs. Een aangenaam oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Holwerd: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee zeer belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Holwerd

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Holwerd helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Holwerd is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Holwerd laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Holwerd een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Holwerd

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Holwerd voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Holwerd

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven