Fiets accu revisie Hombeek! Waarom een splinternieuwe fietsaccu bestellen in Hombeek als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hombeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Hombeek maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is heerlijk. Omdat je veel geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Even snel naar de winkel in Hombeek is nu fijn met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hombeek voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Hombeek kost meestal boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hombeek met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een geringe meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hombeek: Denk aan het milieu

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee heel belangrijk. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hombeek

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hombeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hombeek is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hombeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hombeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Hombeek

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hombeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hombeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven