Fiets accu revisie Hoofddorp. Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Hoofddorp?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoofddorp kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Hoofddorp maken gebruik van de elektrische ebike. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder moe. Even dringend naar de stad in Hoofddorp is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Hoofddorp voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog goed. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Hoofddorp. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hoofddorp met garantie

We beginnen ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Een prettig standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoofddorp: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee buitengewoon voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoofddorp

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoofddorp helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoofddorp is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoofddorp laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoofddorp een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoofddorp

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoofddorp voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoofddorp

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven