Fiets accu revisie Hoogerheide? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Hoogerheide?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogerheide kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Hoogerheide maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Even gauw naar de stad in Hoogerheide is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u vroeger soms met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Hoogerheide voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Hoogerheide. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoogerheide met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dit alles voor een relatief kleine meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Hoogerheide: Denk aan het milieu

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij buitengewoon voornaam. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogerheide

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogerheide helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogerheide is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogerheide laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogerheide een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hoogerheide

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogerheide voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoogerheide

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven