Fiets accu revisie Hoogeveen. Reviseren fietsaccu Hoogeveen prima voor uw portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogeveen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hoogeveen. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een bistro in Hoogeveen te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoogeveen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Hoogeveen kost meestal boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoogeveen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding geringe meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoogeveen: Denk aan de natuur

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogeveen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogeveen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogeveen is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogeveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogeveen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hoogeveen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogeveen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogeveen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven