Fiets accu revisie Hoogezand! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Hoogezand.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogezand kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Hoogezand maken gebruik van een elektrische ebike. Het is heerlijk om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. Omdat je minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Hoogezand leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoogezand voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike expert in Hoogezand. Bij ons kunt u tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoogezand met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met hulp. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoogezand: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe zeer belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogezand

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogezand helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogezand is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogezand laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogezand een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoogezand

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogezand voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogezand

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven