Fietsaccu revisie Hoogkarspel. Accu reviseren elektrische ebike in Hoogkarspel is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogkarspel kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Hoogkarspel rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is voortreffelijk. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Hoogkarspel te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Hoogkarspel voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Hoogkarspel. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoogkarspel met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Hoogkarspel: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom constant belangrijker. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogkarspel

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogkarspel helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogkarspel is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogkarspel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogkarspel een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoogkarspel

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogkarspel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogkarspel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven