Fiets accu reviesie Hoogkerk! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Hoogkerk.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogkerk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Hoogkerk rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische fiets is fijn. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een gelegenheid in Hoogkerk te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoogkerk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog perfect. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Hoogkerk. Bij ons kan men tussen de 150 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoogkerk met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een aantrekkelijk standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Hoogkerk: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol buitengewoon belangrijk is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogkerk

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogkerk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogkerk is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogkerk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogkerk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoogkerk

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogkerk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hoogkerk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven