Fietsaccu revisie Hoogstraten? Accu reviseren elektrische ebike in Hoogstraten is simpel en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogstraten kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hoogstraten. Het is prettig om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Hoogstraten te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoogstraten voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike expert in Hoogstraten. Bij ons kunt u tussen de 100 en 350 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Hoogstraten met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . En dit voor een relatief kleine prijs. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoogstraten: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past goed in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogstraten

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogstraten helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogstraten is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogstraten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogstraten een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hoogstraten

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogstraten voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogstraten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven