Fiets accu revisie Hoogvliet. Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Hoogvliet wanneer het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogvliet kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Hoogvliet rijden er steeds meer rond. Het is plezierig om te gaan werken met een elektrische e-bike. Omdat je veel minder werklust en druk hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Hoogvliet te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoogvliet voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Hoogvliet. Bij ons kunt u tussen de 150 en 500 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Hoogvliet met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Hoogvliet: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogvliet

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogvliet helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogvliet is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogvliet laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogvliet een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hoogvliet

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogvliet voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogvliet

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven