Fiets accu revisie Hoogwoud? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Hoogwoud.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogwoud kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Hoogwoud maken gebruik van de elektrische fiets. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de fiets naar familie die in Hoogwoud verblijven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hoogwoud voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Hoogwoud dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hoogwoud met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoogwoud: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoogwoud

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogwoud helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogwoud is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogwoud laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogwoud een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoogwoud

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogwoud voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogwoud

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven