Fiets accu revisie Hoogwoud

Fiets accu revisie Hoogwoud. Reviseren accu Hoogwoud prima voor uw beurs en het milieu, doorgaans net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoogwoud kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Hoogwoud

De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hoogwoud. Het is plezierig om te gaan werken met de elektrische fiets. Omdat je geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Hoogwoud leven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Hoogwoud

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Hoogwoud moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoogwoud

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Alsmede kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoogwoud: Denk aan de natuur

De aarde wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Hoogwoud

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoogwoud helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoogwoud is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoogwoud laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoogwoud een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoogwoud

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoogwoud voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoogwoud

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven