Fiets accu revisie Hoorn? Ook onze klanten uit Hoorn zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoorn kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, natuurlijk ook in Hoorn rijden er steeds meer door de stad. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Hoorn wonen was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Hoorn voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog prima. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Hoorn. Bij ons kunt u tussen de 150 en 400 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hoorn met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. En dit alles voor een naar verhouding lage meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hoorn: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet extreem belangrijk is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoorn

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoorn helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoorn is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoorn laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoorn een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoorn

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoorn voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoorn

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven